Skip to content

Liikkis

18.4.2012

Oi ku se on söpö pikkunen pipopää! Likasella tukalla ja puhkipoikkiturhautuneena menossa teatteritreeneihin, jotka onneks sit loppuki siihen ku sain vapautuksen hommasta. Kivaa oli niin kauan ku kesti, mut en mä jotenki kokenu omakseni sitä näytelmää ainakaan tarpeeks siihen nähden, kuinka paljon aikaa siihen meni. Huomenna noil olis esitys, mut en mä mee kattomaan ku olis ehkä vähän hassua. Tai et jos ne vetäis tosi hyvin ja se olis huippuhieno, nii sit kaduttais ettei jaksanu tsemppaa viel viikkoa messissä ja sit taas jos se ei muhun iskis, nii olis vaan turhauttavaa kattoakin. Mennään siis sen sijasta vanhempien luo pelailemaan, veikkaanpa että on kaikin puolin parempi ratkasu.

Tässä hieno taidekuva vielä. Ihanasti derbykamat tuolla taustalla mut hei todistusaineistoa, että oon pessy ne! Just sain tänään tulliselvityksen tehtyä mun uusista suojuksista ja toestopeista ja ulkorenkaista, jokohan nekin sais kohta kotiin. Sit ois parit pelipaidatkin odottamassa noutoa ja uudet sisärenkaat on odotellu kiinnitystä jo pitkään. Huikeeta! Pitäis vaan jaksaa käydä hommaamassa uudet laakerit ja tool nii saisin luikat kuosiin. Huomenna olis itseasias derbypäivä Töölön Lucky Skatesissa, mut saa nähä kerkeenkö sinne ku pitäis koodailla erikoistyötä ja käydä jakamassa kiltalehtiä ja ehkä salillakin. No jos saan itteni ylös sängystä ihmisten aikaan, niin ehkäpä ehdinkin.

Kiltalehti 2/2012 julkastiin tosiaan eilen ja oli muuten pähee tilaisuus sekä tietenkin mainio lehti. On mulla vaan mahtava toimitus! ♥

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: