Skip to content

Rumankomee lipasto

7.4.2012

Keksin otsikossa uuden sanankin näköjään. Mut eka ajatus, kun tän postauksessa esiintyvän kierrätyspuusta valmistetun lipaston näin, oli tosiaankin

Onpa ruma. Ja törkeen siisti.

Tai itseasiassa se ei ollu tää yksilö, jonka näin, koska nää on kaikki uniikkeja ja oli ihan täys ylläri, minkälainen kaveri sieltä pahvilaatikosta putkahtaakaan. Olisin ehkä toivonu jotain punasävystä ja vähän kirkkaampaa, mut ihan kiva toikin on.

Lipaston päällä meidän avaimia vahtii Orri Orava, jonka nappasin itselleni mummin muuton yhteydessä. Kaikessa elämäänähneessä rähjäisyydessään noi kaks on aika match made in heaven.

Vähän toi lipasto vielä näyttää yksinäiseltä ton tyhjän seinän edessä, mut suunnitelmia siihenkin jo on. Haluisin tohon viereen kanssa naulakon, mut ainoa mut sytyttänyt yksilö maksaa reilut 600e, joten se saa vielä hetken odottaa.

Seuraavaks olis sisustuspuolella vuorossa yhen huippukivan jutun seinään kiinnittäminen ja sen jälkeen ehkä mun himoitsemien sohvapöytien tilaaminen. Sohvatutkakin on päällä jatkuvasti, mut sen kanssa pitää ehkä vielä hetki malttaa odottaa. Ja uus mattokin olkkariin olis kiva ja tv-taso ja… Luultavasti ehditään saada tää kämppä täydelliseks suunnilleen viikkoa ennenku muutetaan uuteen.

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: