Skip to content

Nahkatakkikauden avaus

23.3.2012

Niin se vaan tuli nahkatakki korkattua melkein kaksi viikkoa aikaisemmin kuin viime keväänä. Ja kuulkaas äsken kun tuolla pihalla hyppelin asukuvia ottamassa, niin tuli kuuma ihan ilmankin sitä takkia! Voi ei tän jälkeen saadaan viimeistään huomenna varmaan jotku Siperian pakkaset ja lumimyrskyt tänne, mut en mä vaan voi olla hehkuttamatta kevättä! Vaikka oikeesti aina väitän, etten edes tykkää keväästä. No kyllä tykkään!

Koska oisin aika paljon mieluummin tuolla ulkona ku koodaamassa erikoistyötä (mitä ihan selvästi tässä parhaillaan teen), niin lykkään nyt vaan nopeesti teille nää kuvat ihailtavaks, paneudun hetken ohjelmoinnin saloihin ja painelen pikku kävelylle ennen illan treenejä. Olkaatten hyvät!

Tässä ensin nahkatakkitodistusaineistoa aamulta. Okei bussipysäkillä vähän kyllä paleli vielä, mut silti! Nahkatakki! Alemmasta kuvasta voi joku ehkä tajuta hienovaraisen vihjeen uusista kengistä, bongasin ronskin naiselliset bootsit eilen Biancosta reippaalla alennuksella, mutta koska en periaatteessa sais ostaa mitään, niin jätin ne kauppaan odottamaan kohtaloa. Eli sitä, että popot löytyis hyllystä vielä tänään, ku oli uudelleen asiaa kaupungille. Noohh, koska kuitenkin jo vartti kaupasta poistumisen jälkeen kirosin myöhässä olevaa fyssaria ajatuksella joku ehtii ostaa mun kengät!!!! niin painelin aika haipakkaa heti fysioterapeutin käsittelystä päästyäni hakemaan kengät kotiin. Ja onneks painelin, koska nää tuntu ekalla käyttökerralta siltä, että oisivat olleet mun jalassa aina, ja antaa mahtavaa särmää asulle ku asulle. Eikä ne nyt ihan hirveesti sitä lompakkoakaan rokottanu.

Sit aurinko pisti bloggarin sekasin:

Jiiiiihaaaaa!

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: