Skip to content

Astetta relampi jakku

12.3.2012

Pahoittelut blogihiljaisuudesta, en oo halunnu kauheesti vapaa-aikaani koneen ääressä vietellä ja olihan tää romu muutaman päivän varikollakin mun isän hellässä huomassa. Tai romu ja romu, vuos sitte joululahjaks saatu ja kerran jo käytetty huollossa ku tuuletin sano poks, ja nyt sit tää episodi. No, toivotaan että homma skulaa taas, koska muuten kyllä tykkään pikkusestani.

Kuvien pääpointti on esitellä mun uutukaista jakkuani, minkä nerokkaimmat ehkä jo otsikostakin onnistu päättelemään. Koska muokkausvimma iski jälleen kerran, niin kerrottakoon vielä erikseen kaverin olevan semmonen puuterisen vaaleenpunanen. Kotona vähän vaaleenpunasempi ku kaupassa ja siks siinä rajoilla, tykkäänkö siitä ihan täysillä, mut käyttökertoja ainakin on jo kertyny varsin runsaasti. Collegekankainen jakku on päällä kivan rento mut näyttää silti ihan särmältä, täydellinen työvaate siis! Ja sopii muuten väriltään täydellisesti ton kirahvineuleen päälle, kirahvieläimetkin on meinaan vähän vaaleenpunertavia. Mut ei siitä sen enempää, koska kuvasin teille innostuksissani myös videoesittelyn kyseisestä vaatekappaleesta. En oo kyllä vielä kattonu sitä läpi, että voi olla ettei se ikinä päädy julkastavaks asti…

Kauheesti ois kaikkea asiaa, mut ehkä mä kirjottelen niistä omia postauksiaan sitte aikoinaan. Ei noin voi sanoa. Mikä on aikoinaan vastine tulevaisuudessa? Sitten joskus. Nyt kohta petiin vaikka dekkari kourassa ja huomenna pitkästä aikaa koulunpenkille kuuntelemaan ihmisaivojen perusteita, hui!

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: