Skip to content

Tekotaiteellista itteään

8.2.2012

Koska asussa ei ennustusten mukasesti tällasena työttömänä päivänä oo mitään nähtävää, mut valo piti käyttää jotenki hyväkseen, niin lähin vähän leikkimään mun kuvanmuokkaustaidoilla. Eli vetelin picasassa shadow-kytkintä oikeelle niin kauan kunnes olin tyytyväinen.

Tänään oon pyhittäny päivän kiltalehden ekan numeron toimittamiselle, ja ihan hyvä lehti onki luvassa. Tosin juttuja puuttuu vielä aika paljon (mm. pääkirjotus, kröhöm), mut eipä deadlinekaan oo ku vasta keskiyöllä. En oo tässä työn touhussa malttanu lounastaa, joten kohta vois olla sen aika. Taitaa olla vuorossa taas perinteinen kaapinpohjalounas, ku en tyhjällä vatsalla jaksa kipittää tohon lähäriinkään. Tai no jaloilla kai sitä kipitetään mut no, tajuutte kyl.

Mul olis ehkä pitäny tänään olla joku palaveri mun bioelektroniikan erikoistyöstä, mut sen ohjaajaan on vähän vaikee saada yhteyttä eikä saatu sit ikinä sovittua aikaa tai paikkaa enkä viittiny ihan summamutikassa lähteä koululle harhailemaankaan. No äsken laitoin mailia kurssin assarille ja se lupas yrittää tavotella tota ohjaajaa, niin ehkä tää tästä etenee. Olis vaan kiva päästä alottamaan tota työtä ku mulla ei tosiaan mitenkään rajattomasti aikaa sen tekemiseen tässä oikeiden töiden ja kiltalehden ja harrastusten ohessa oo. Aihe kyl vaikuttaa tosi kivalta, et kunhan saadaan tää homma rullaamaan, niin menee varmaan ihan hyvin.

Olipas taas äärimielenkiintoset jutut. Mun elämäni se on niin villiä ja arvaamatonta, täynnä ihmeellisiä sattumuksia. Äskenki ku laitoin kynään korkin niin se sano naks.

Ai mut on mul yks hyvä juttu! Mä keksin vihdoin mulle lopullisen derbynimen! Mun ”lopullisia” nimiä on kyl ollu jo Mollipops Rollicker, Mad Elaine Rolladotte ja Alexandra Stubborn mut tää on ny ihan oikeesti lopullinen. En silti kerro sitä vielä ennenku oon saanu sen liigan virallisiin tiedostoihin.

Mutta nyt sinne syömään tai kuolen nälkään.

Mainokset
2 kommenttia leave one →
 1. Serkkutyttö permalink
  8.2.2012 19:53

  Hehe, hauskoja nimiehdokkaita. Saas kuulla mihin sitten päädyit, jos noi kaikki on hylättyjä! Mikä siinä derbyssä oikein on se perimmäinen idea? Pelataanko siinä, vai muodostelmarullaillaan, vai mitä kummaa?

  • 8.2.2012 22:27

   joo, noit on niin hauska keksiä et voisin perustaa jonku derbynimipalvelun ja keksiä tilaustyönä nimiä :D

   ihan peliä se on, kaks joukkuetta kilpailee vastakkain rullaluistelemalla rataa ympäri ja joukkueiden pisteidentekijät yrittää tehä pisteitä ohittamalla vastustajan pelaajia ja nää pelaajat sit koittaa estää esim. taklaamalla tai muuten vaan sheikkaamalla takapuolta siinä edessä. voisin oikeestaan tehä jonku oman postauksenki aiheesta! ja sit kun pääsen pelaamaan, niin kutsun kattomaan ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: