Skip to content

Kotona!

27.1.2012

Huhhuh, täällä taas. Ihanat kaks viikkoa on takana mut onhan se kiva olla kotonakin välillä. Tuntuu et oon pihalla ihan kaikesta, sähköpostilootassa odotti lähemmäs 200 uutta viestiä ja facebook oli pullollaan jotain uusia ryhmiä ja ties mitä. Mut ehkä sitä pikkuhiljaa pääsee takas arkeen kiinni.

Matkasta tulee jotain juttua, kunhan saan siirrettyä kuvat koneelle, nyt keskityn pysyttelemään hereillä iltaan asti, jos vaikka pääsisin sopivaan unirytmiin suhteellisen kivuttomasti. Hullua muuten miten nopeesti kahen viikon tietsikkabreikin jälkeen tulee jumituttua tähän koneen ääreen ihan samalla lailla ku aina ennenkin. Paitsi et nyt kyl tekis mieli vaan läppästä koko rotisko kiinni ja tehä jotain ihan muuta, mutta ei voi kun koko elämä hoituu tietsikan kautta nykyään.

Ja hei pakko viel hehkuttaa tota lunta, kahen Karibian auringossa vietetyn viikon aikana ehti oikeestaan unohtaa et Suomessa on talvi, ja hämmästys oli aikamoinen ku koneen laskeutuessa maa loisti valkosena. Pakko ehk käydä vähän telmimässä kohta!

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: