Skip to content

Lisää gorillapodrakkautta

30.12.2011

Koska en haluu laittaa kahta timeline-postausta putkeen ja vuoden 2011 aika olis varmaan aika pian, niin parasta tunkea tähän väliin lisää gorillapod-kokeiluja. Tarkotus oli kyllä kuvata ihan normaalit asukuvat, mut koska se päälle päätyny asu ei nyt mikään suunnattoman mielenkiintonen oo edelleenkään vaikka vaihdoinkin sentään jo verkkarit farmarihousuun, niin naamioin ne nyt sit vaan gorillatestikuviks. Tai jotain, en pysyny enää itekään kärryillä.

Tän näkösenä pitäis kohta suunnata sushille ja tyynyostoksille J:n kanssa, ehkä se kelpuuttaa mut mukaansa vaikka vähän lomalassena (koska itekin kokoajan ajattelen et täs on vaan lomalaisena kirjotettu väärin, niin kyllä se ihan oikeesti on lassena) vielä oonkin asun rentouden ja edellisestä suihkusta kuluneen ajan puolesta. Samalla pitäis roudata mukaansa kans huomisen ruoat, mul on kunnon gourmet-menu suunniteltuna. Muuten onkin sit uuden vuoden ohjelma vielä aika auki, joko möllötetään vaan kotona keskenämme ja ihaillaan taas naapuruston raketteja tai sit jatketaan ruoan jälkeen kaveripariskunnan luo iltaa viettelemään. Sillon ku asuin vielä kotona ei ikinä tarvinu keksiä tekemistä uv:ks tai wapuks kun vietettiin niitä aina saman tuttavaperheen kanssa, nyt pitäis varmaan jostain keksiä itelle se oma pariskunta, josta tuttavaperhettä vois ryhtyä kasaamaan…

Testasin podia keskiviikkona kans ulkona, mut tarkennus ei ollu ihan kohillaan enkä viittiny näpit jäässä ja ihmisten ilmoilla alkaa säätää sen enempää. Tällanen spuge-Paula pipo vinossa sinne muistikortille tallentu:

Ja tässä vielä itse gorillapod kaikessa yksinkertaisuudessaan:

On se kätsy!

Mitenkäs teidän uus vuos, onko jotain perinteitä vai juhlitteko missä milloinkin? Tai löytyykö sieltä tyyppejä, jotka ei koko vuoden vaihtumisesta edes perusta? 

Mainokset
2 kommenttia leave one →
  1. 30.12.2011 17:08

    Älä sit hukkaa tota

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: