Skip to content

Päivällinen kotiin toimitettuna

27.12.2011

Kuvat on vaan alkuruokapöydästä, koko ateriaan meni kuitenkin viis tuntia kaikkine herkkuineen. Mutta alotetaanpa alusta, niin on ehkä lukijallakin jotain toivoa kärryillä pysymisestä. Meidät oli J:n kanssa kutsuttu tapaninpäiväks mun vanhempien luo hanhipäivälliselle, mut kello 11 mut herätettiin puhelinsoitolla äitini toimesta: Kauniaisista meni sähköt, sopiiko tulla hanhen kanssa meille. No siinä unenpöpperössä kattelin että ainakin meidän jouluvalot palaa notta tervetuloa vaan. Ja sieltähän ne vanhemmat sitten saapuivat takakontti täynnä päivällistarpeita ja ryhtyivät kokkaamaan meidän pienessä keittiössä. Tuloksena oli herkullinen päivällinen jouluisine alkuruokapöytineen, hanhenpaisteineen, laatikoineen ja jälkiruokatorttuineen, -pipareineen ja -kiisseleineen. Välissä vähän pelailtiin Bandua ja käytiin kävelyllä kauhistelemassa kaatuneita puita. Ei hullumpi päivälliskutsu, kun ei tarttenu ite edes kodistaan ulos könytä!

Joulu meni muutenkin varsin lepposasti valmiiden pöytien äärellä, aatonaatto ja aatto vietettiin tosiaan anoppilassa, joulupäivänä saatiin kyyti kotiin ja sieltä mun tädin luokse ja eilen sitten oli toi hanhisetti. Joululahjoja sain ihan kivoja, mutta tuskin tuun niitä mitenkään sen kummemmin esittelemään. Oli joulupukki vissiin blogiinkin vilkassu, kun yhdestä paketista paljastui kaipaamani gorillapod. ;) Ite annoin miehelle vähän tylsästi vaatteita, vanhempien pakettiin taas pääty perinteiset herkkusuklaat ja pari dvd:tä.

Tänään herättiinkin sitten puol kolme että ihan kauheesti ei oo tarvinu tekemistä keksiä. Kirjotin mä tossa yhteen harkkatyöraporttiini oman osuuteni, jotain hyödyllistä sentään. Loppuviikon projekti voiskin olla toi unirytmin palauttaminen vähän normaalimmaks, ihan vielä kun ei ehkä kannata Karibian rytmiinkään asettua. Jotain aktiviteettia sitä kai vois itelleen keksiä, oon nimittäin lomalla periaatteessa tammikuun loppuun. En muista millon mulla olis viimeks ollu näin pitkä loma!

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: