Skip to content

Vain kanssasi homodisko on homodisko

16.12.2011

Koska oon jo tehokkaasti pakoillu tenttiinlukua lukemalla vanhoja statuspäivityksiä facebookin timelinesta sekä surffailemalla kehittävillä sivuilla, niin voin yhtä hyvin lisätä tän blogin päivittämisenki samaan sarjaan. Otin ton timelinen käyttöön, ja vaikka vanhat statuspäivitykset vähän hajottaakin (is at home eating, is at home waiting to get something to eat, is super hungry koodattuaan vähän -oikeesti?!?), niin onhan toi ihan superhauska kurkistus menneisyyteen.

Hmm, täst piti tulla ihan perus höpötyspostaus mut nyt tuliki mieleen, et voisin kaivella tuolt jotain kohokohtia menneiltä vuosilta. Tällanen pieni nostalgiaryöppy tähän näin vuoden lähestyessä loppuaan. Noi viimeset rästissä olevat luentokalvot selvästi houkuttelee mua.

2007:

Statuspäivityksistä mun facebook-uran alkuaikoja kuvaa ehkä parhaiten tää:

Näit oli joku viis tossa ekan 1,5 kuukauden aikana, must tuntuu et kuvittelin tohon aikaan että statuksen pitää olla aina kauheen ajankohtanen ja jos edellinen oli vanhentunu enkä keksiny mitään parempaa, niin tää oli sit ratkasu. Sori kaverit!

2008:

Muutettiin J:n kanssa yhteen.

Tekemistä riitti niin koulun, harrastusten, kiltatoiminnan kuin töidenkin parissa.

Sain mun omat phuksipallerot ja olin vuorotellen superfiiliksissä ja superhajalla. Enempi kuitenkin fiiliksissä, pallerot oli ihania!

Kävin Australiassa excuilemassa killan kanssa, ihan paras reissu!

Korjasin matikan välikokeita ja yritin tulkita epäselviä käsialoja.

Nautin maisemista.

Seuraavat vuodet saa ehkä jäädä omiin postauksiinsa, muuten tulee vähän liikaa tavaraa tähän. Mut jossei vielä tullu selväks, niin meitsi ainakin fanittaa timelinea ihan kybällä, sielt löytyy mahtavia juttuja!

(Ja jos joku ihmettelee otsikkoa, niin suosittelen kokeilemaan muissakin joululauluissa sanan joulu vaihtamista sanaksi homodisko. Tästä on irronnut huumoria aika runsaasti. Niin ja otsikon kauniin kappaleen esittäjähän on tietysti Jari Sillanpää! ;))

Mainokset
One Comment leave one →

Trackbacks

  1. Hakusanojen kuninkaat «

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: