Skip to content

Mitä toivoisin joulupukilta, jos tapanani olisi esittää lahjatoiveita

16.12.2011

Kaikille mahdollisille lahjanantajille tiedoks, että mun lempparilahjoja on edelleen ehdottomasti yllätykset enkä mitään isoa ja ihmeellistä todellakaan pukinkonttiin odota. Koska ihmiselle kuitenkin materialistisia haaveita helposti kertyy, niin ajattelin purkaa omat haaveeni nyt tällasen kuvitteellisen lahjatoivelistan muodossa. Ehkä joku saa tästä jotain ideoitakin omaa lahjastressiään helpottamaan. (Kuulostipas vihjailevalta, sanotaan nyt vielä suoremmin: tän postauksen idea ei ole sanoa ostakaa mulle nämä! :D)

Toistaseks tää talvi ei oo kauheesti pakkasia paukutellut, mutta parin viime talven aikana herännyt kaipuu kelsiturkkiin ei oo kadonnut mihinkään. Tää  AllSaintsin yksilö on kuvassa ihan unelma, vaikka toi kyseinen väri onkin loppuunmyyty. Ja oli siellä muitakin ihanuuksia! Joululahjatoiveen sijaan tää on enempi sellanen sitten ku mä oon iso ja rikas -haave, mutta pääsköön nyt tähän muiden joukkoon.

Oon haaveillu Jumpin-haalarista niin kauan ku niitä on blogeissa näkyny, mut nyt kun kuulin OnePiecen olevan sittenkin se aito ja alkuperänen, niin kiinnostus siirtykin siihen suuntaan. Stockalla jo yhtä haalaria sovittelin ja olihan se ihana. Tosin jos mulla olis tollanen, niin mua olis aika vaikee saada käyttämään mitään muita vaatteita, mikä olis ehkä pahasta sekä blogille että mun imagolle ylipäätään.

Joku tällanen piirtopöytä olis niin siisti. Tykkään tosi paljon piirtää ja tän avulla siihen sais jotain uutta ulottuvuutta ja olis helppo julkasta kuvia vaikka blogissakin. Joku vois ehkä sanoa, että enhän mä täällä kynä ja paperi kädessäkään istu, että käyttäisinkö muka tota. Ja että terveellisempää olis olla niiden kynän ja paperin kanssa muualla ku koneen ääressä. Mitkä onkin ihan valideja argumentteja ja jotkut perinteistä piirusteluakin edistävät välineet/jutut vois olla kivoja lahjoja. Mut tää olis kuitenki tällaselle melkein-DI:lle mieluisa lelu! ;)

Gorillapod! Koska sopivien asukuvauspaikkojen löytäminen on niin vaikeeta ja koska itsestään kuvien ottaminen on kivaa. Ja tällasen kanssa sais häämatkalla napattua helposti yhteiskuviakin tarvimatta kommunikoida joillekin pelottaville vieraille ihmisille.

Mitä tahansa Lushista, koska ne tuotteet nyt on vaan ihania.

Näiden lisäks hihkuisin innosta mistä tahansa roller derbyyn liittyvästä, uudet kirjatkaan ei olis pahitteeks ja lahjakortit ei kauaa tämän tytön lompakossa polttele. Leffaliputkin olis kivoja ja jotkut ruokajutut ja uus tyyny. Ja auto ja maailmanympärimatka ettei mee liian realistisiks toiveet. ;)

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: