Skip to content

Stimulaatio 2011

14.12.2011

Mun piti höpötellä killan vuosijuhlasta jo aikasemmin, mut en sit ikinä saanu aikaseks. Tässäpä tulis nyt pientä katsausta kuitenkin viikontakasiin kekkereihin.

Hiuskatastrofikin muuntu lopulta varsin kivaks kampaukseks, vaikeuksien kautta voittoon jne. Ja tästä kaikki alkoi:

Tunsin itteni aika tyylikkääks perjantaiaamuna robottia koodatessa, ku paplarit ja pipo oli päässä edelleen. Enhän voinu riskeerata et kiharat katoaa aamun aikana! Tosin noille kikkaroille se olis ehkä tehny vaan ihan hyvää.

Valmiista kampauksesta ei oo mitään kauheen loistavia kuvia, mut tässä nyt jotain osviittaa.

Tollanen kreikkalainen jumalatar. Toi kaulakoru hiuksissa näytti superkivalta, oon ylpee itestäni et keksin tunkea sen sinne!

Ite juhlista ei kauheesti kuvia oo, ku oli muutakin tekemistä ku kuvien räpsiminen. Muutamina tylsinä hetkillä tallentu sit tällasia laadukkaita tunnelmakuvia muistikortille.

Annettiin hallitukselle lahjaks tollaset hienot kaulakäädyt puhiksen kuvalla varustettuina. Ne kuitenki hylkäs ne julmasti, niin pelastettiin S:n kanssa itellemme pari.

Semmosta. Lähin kotiin jo pääjuhlan jälkeen, koska menkat. Tai siis lähinnä niiden aiheuttamat mahakipu ja väsy. Koska mulla ei oo muita iltapukuun sopivia kenkiä ku ylikorkeet korkkarit, niin jalat oli tanssien jälkeen aika muussina. Niinpä vuorottelin sit matkalla juhlasta bussipysäkille ilman kenkiä kylmää maata sietäen ja kengät jalassa kipua sietäen. Tietysti missasin lähibussin muutamalla minuutilla, joten soitin mun ihanalle ritarilleni, et voisko se tuoda mulle kengät Westendinasemalle. Ja sehän toi, ei nyt ihan valkosella ratsulla mutta pyörän selässä kuitenkin!

Seuraavan päivän sillis oli ihan meidän lähellä Karhusaaressa, joten käpsäilin sinne mahtavassa säässä. Afroki oli jo vähän asettunu.

Vaatteet paljastaa vuodenajan, muuten vois kuvitella et ollaan jossain kesäkuussa!

Jaksoin ekaa kertaa elämässäni olla silliksellä loppuun asti, yleensä oon käyny lähinnä syömässä ja häipyny. Se kyl ehkä johtuu siitä, et oon yleensä tullu paikalle aina liian ajoissa ku ihmiset on viel tylsiä koomailijoita. Nyt sinnittelin sen vaiheen yli, niin johan lähti meno paranemaan ja ihmiset pääs muutaman skumppapullollisen nautittuaan samalle tasolle ku mä. Käy ihan urheilusta kyl tollanen sillis, alkuverkkana tosiaan toi käppäily mestoille, sit tanssia muutama tunti niin et hiki valuu ja lopuks kävely takas kotiin.

Vaikka vähän pihiys meinas iskeäkin, niin olihan tää setti loppujen lopuks hintansa arvoinen. Ehkä sitä voi harkita ens vuonnakin, jos saadaan hyvä porukka kasaan… :)

Mainokset
One Comment leave one →

Trackbacks

  1. 2011 «

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: