Skip to content

Pikkujoulukauden avaus

21.11.2011

Kuvat on kylläkin kevään kämppäkierrokselta, mutta porukka on suunnilleen sama kuin perjantaisissa pikkASh08jouluissa notta niihin on nyt tyytyminen. Muokkasin sentään näitä vähän joulusammaks Picasalla, perjantainahan toki oli kaikilla liian isot tonttulakit päässä ja sato lunta.

Oltiin siis hallituskavereiden kanssa meillä, syötiin, nautittiin cuba libreä, leivottiin joulutorttuja ja kerrottiin härskiä läppää. Aika perinteistä siis. Tässä just punnitsen kehtaanko esitellä meidän torttuluomuksia täällä, mutta menköön. En tunnusta tehneeni tota härskeimmän näköstä, eiku.

Että semmosta.

Meidän hallitus on kyl vaan jotain maailman parasta, noiden tyyppien kanssa on aina ihan mahtavaa hengata! Kaikista hajoilemisista ja erimielisyyksistä huolimatta (tai ehkä niiden ansiosta?) ollaan hitsauduttu tiukasti yhteen sellaseks porukaks, jossa on ihan älyttömästi erilaisia mielipiteitä ja uskallusta sanoa ne mielipiteet ääneen mutta jossa jokainen silti kunnioittaa toisiaan. Ja jossa kaikki on enemmän tai vähemmän kieroutuneita mieleltään. Onneks samaa porukkaa on luvassa lisää taas pian, kun noi mokomat meni ylipuhumaan mut lähtemään killan vuosijuhliin. Kauheeta rahanmenoa, mut ehkä se on sen arvosta.

Nyt onki sit vähän taukoa pikkujoulujen kanssa, mut luvassa on vielä ainakin roller derby fresareiden saunailta, teatteriporukan relaus (mut sillä ei oo mitään tekemistä joulun kanssa, koska meidän ohjaaja ei vietä joulua), roller derby liigan gaalailta… ja oikeestaan ehkä Tortut vs. Piparit scrimmagen ja entisen työporukan kanssa kaljottelunkin vois laskee pikkujoulutapahtumiks, kun ne kerta tapahtuu joulun alla. Ihanaa, ku on niin paljon kivoja juttuja tiedossa!

EDIT: Ainiin! Kämppäkierroskuvista kiitokset hallituksen puheenjohtajalle ♥

Mainokset
One Comment leave one →

Trackbacks

  1. 2011 «

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: