Skip to content

Asu ajalta ennen tietokoneen hajoamista

19.11.2011

Tää asu piti julkasta jo kauan sitten, mutta nää pienet tekniset ongelmat jotenkin esti sen…

Tykkään sikana eri harmaan sävyjen yhdistämisestä ja tässä asussa erityisesti tosta sukka-säärystinkombosta. Toi kokonaisuus oli tollanen puuterisen pehmeä, niin punaset kengät tuo hauskasti särmää hommaan. Tosin jos omistaisin harmaat kengät, niin olisin varmaan laittanut ne ja koko hauska särmikkyys olis jääny keksimättä. Vähän toi lyhyt jakku ja korkeevyötäröinen hame saa mut näyttämään lyhytselkäseltä, mut toisaalta samalla syntyy ehkä illuusio pitkistä jaloista. Ihan hauskaa vaihtelua, kun mulla kuitenkin taitaa normisti olla sitä pituutta enemmän selässä.

 

No hello, pakarat! Ootan innolla, et takamus kasvaa roller derbyn myötä taas entisiin mittoihinsa, vaikka tän kuvan perusteella se on kyllä jo aika kohillaan nytkin. Mul oli kauhee kriisi ku ringeten lopettamisen myötä ghettoberberi (kiitos yläasteluokkakaverit tästä nimityksestä) alko uhkaavasti litistyä, oon tottunut mun pyöreeseen peppuun!

Okei, takapuolesta kukkaruukkuun. Tai vaikka siihen roller derbyyn, oon niiiiiiin fiiliksissä siitä! Meil on ihan mahtava porukka fresareita, facebookissa juttu lentää ja ollaan jo pitämässä saunailtaa ja lähössä Tukholmaan bootcampille ja ah! Ihan mahtavaa, et voi vielä tässä iässä alottaa jonku joukkuelajin ja vielä jotenki hirveen tällasen yhteisöllisen ja muutenki ku treenien merkeissä aktivoivan lajin. Huomenna taas treenit, hurraa! Ainoo huono puoli täs on, et oon niin keskittyny opettelemaan sääntöjä ja varailemaan saunoja ja hotelleja ja ideoimaan derbynimiä ja heittämään huonoa läppää meiän fb-ryhmässä, et muut hommat tuppaa jäämään vähän vähemmälle. Viikon päästä olis esim. deadline sille mummokalenterille, mut kiinnostus on aika pyöree nolla. No, vikana iltana sit…

Mainokset
2 kommenttia leave one →
  1. 7.12.2011 13:35

    Bootcamppi-hotelliako siellä jo varaillaan? Onks heittää jotain hyvää vinkkiä, meil ois vielä majotus hoitamatta.

    • 7.12.2011 14:11

      sitähän me varailtiin joo, mut sit selvis ettei päästäkään koko porukka niin meni majotukset vähän uusiks :D ihan siitä messukeskuksen hotellista (rica talk) oltais 4 hengen huoneita varattu, mut nyt noi lähtijät taitaa loppujen lopuks majottua jossain tuttavien luona.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: