Skip to content

Nahkahousuinen tyttö

19.9.2011

Sori sori huonoista peilikuvista, tätä se teettää kun vihdoinki on kokovartalopeili. Sitä aattelee varmuuden vuoks nappaavansa pari kuvaa sen avulla ja sit ei muita kuvia otakaan. Tosin tuol oli kyllä sellanen sääkin taas, ettei ulkona olis kauheesti viittinykään kuvata ja oon kyllästyny myöskin portaikkokuviin. Kai sitä täytyy jotain parempaa sisäkuvausmestaa tässä alkaa kehitellä, kun ei nää seuraavat kuukaudet varmaan ainakaan tuu ulkokuvausolosuhteiltaan olemaan sen parempia. (Anteeks mikä toi sanajärjestys oli?)

Mutta tässä siis pikaseen muutama räpsy nahkahousuista ekaa kertaa in action, rakastan!

Joku tarkkasilmänen ehkä huomas, että rohkenin sipasta punaa kenkien lisäks myös huuliin. Iholleni en halua meikkejä änkeä, mut huulet menee justjust jos kaipaa jotain erityistä piristystä. Tosin olin koko päivän varma et näytän pikkutytöltä, joka on käyny äidin meikkipussukalla vetelemässä vähän jokerimaskeja naamaan, niin että huulipunakokeilut taitaa jäädä edelleen aika harvinaisiks.

Joo. Nää kuvat oli nyt tosi kököt mut asu oli kiva, joten pakkohan se oli tänne tallettaa. Eiköhän noita pöksyjä tulla kuitenki näkemään mun päällä varsin usein, joten ehkä saatte vielä nähä parempiakin kuvia kyllästymiseen asti.

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: