Skip to content

Tapiola vuonna 2011?

13.9.2011

Tää ois ollu parempi niin päin et toi otsikko olis ollu joku vuosi X vuotta menneisyydessä, mut en ollu varma minä vuonna olis voinu olla tän näköstä ja väärän vuoden laittaminen olis ollu noloa. 1970-luvulla?

Tapiolassa kiteytyy mulle espoolaisuus jotenki, pienempänä käytiin vanhempien kanssa paljon useemmin siellä ku Helsingissä shoppailemassa ja muuten vaan olemassa (tähän nostalgiapostaukseen olis ehdottomasti pitäny saada kuva värikkäistä puuhevosista, jotka oli ihan ykkösjuttu pienenä!), lukion kävin Tapiolassa ja Otaniemessä ja nyt Westendissä asuessa se on se eka kohde, kun lähikaupat ei riitä. Tosin vaateostoksille suuntaan nykyään useemmin Omppuun, siellä ku tota valinnanvaraa on kuitenki vähän paremmin. Mutta Tapiola on ehdottoman symppis ja ootan sekä innolla että pienellä pelolla, miten alue muuttuu metron myötä.

Sit vähän ajankohtasempiin aiheisiin, tai ei mulla kyllä mitään kauheen maata mullistavaa oo kerrottavana. Tänään missasin mun bussin aamulla ku vessahätä iski kriittisellä hetkellä (just tän te ootte aina halunnu tietää), joten muistin pyöräni olemassaolon ja hurautin keltanen sadetakki lepattaen Otaniemeen. Kypärän olemassaoloa en sen sijaan muistanu lähtiessäni, mut onneks toi kämpän toinen asukki lähtee kotoa myöhemmin samaan suuntaan, niin edes kotimatka oli turvattu.

Päivän pahin sade iski tietysti just siihen kohtaan, ku meikäläinen ravas parin yliopistorakennuksen väliä virallisen opintosuoritusotteen toivossa. En ollu tajunnu printata epävirallista versiota kotona meidän häälahjaprintterillä (!), joten eka etappi oli tietsikkaluokka talossa A. Seuraavaks tarttin allekirjotuksen palvelupisteestä, joka sijaitsee talossa B. Siellä mulle selvis, ettei papruja olis tarvinu ite printata, koska palvelupisteessä printattuihin tulee suoraan allekirjottajan tiedot. No kiva. Koska mun piti lähettää virallinen versio sähköpostilla, yritti palvelupisteen täti scannata papruja mulle. Se ei tietenkään onnistunu, joten käppäilin takas tietsikkaluokkaan talossa A. Scannasin paperit ja lähetin ne sähköpostilla itelleni (koska en tajunnu käyttää muistitikkua). Vain huomatakseni kotona, että perille pääs neljästä sivusta kaks ja puol. Niinpä sit lopulta lähetin eteenpäin sen epävirallisen version ja lupasin toimittaa virallisen tarvittaessa ihan vaan paperimuodossa. Great success.

Mistäköhän mä vielä voisin vielä jaaritella, joku äärimmäisen mielenkiintonen loppukaneetti olis tällasen tykityksen jälkeen poikaa. Ahaa, nytpä tiiänkin!

Hajottiin totaalisesti mun lievästi kaksmielisen kaverin kanssa, kun luennolla näytettiin videota sellasest härskinnäkösestä kattorobotin manipulaattorista, joka oli siis sellanen pitkulainen heiluva juttu. Selvittiin ihan kunnialla se video, mut ku Up nextinä lävähti ruutuun tää (kohdassa 0.55 näkyvällä kaktuksella varustettuna EDIT: näkyy näköjään ihan tossa alotusruudussakin, jes), niin pokka oli mennyttä kalua (hehe).

Kiitos ja anteeks, Westend out.

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: