Skip to content

2.9.2011

9.9.2011

Sitä tikulla silmään, joka vanhoja muistelee, mutta tässä kuitenkin vähän kuvia häävalmisteluista vikalta päivältä.

Perjantain ohjelmana oli kamojen roudaaminen juhlapaikalle ja koristelu sekä vihkipaikan siistiminen. Mun ja J:n apuna oli mun vanhemmat, joille iso kiitos kuskailusta ja muusta avusta!

Autossa riitti roinaa.

Pöytäkoristeiks haettiin auringonkukkia Puolarmaarin (?) pellolta, tuolta saa siis poimia niin paljon ku haluaa hintaan neljä kukkaa eurolla. Mistä tuliki mieleeni etten oo vielä maksanu meidän kukkia, pitää pyytää tilinumero vanhemmilta.

Oltiin etuajassa, niin mentiin eka vihkipaikalle järkkäilemään. Maalasin vielä viime hetkellä nuolia opasteisiin, onneks sattu olemaan just yks sivellin ja maalit mukana! Meidän vihkiminen oli siis ulkona järven rantakallioilla, niin piti käydä vähän keräilemässä tupakantumppeja ja mitä lie roinaa siellä olikaan.

Pöytiin tuli pöytäohjelmat/menut ja paikkakortteina toimivat hääkarkit, jotka oli maailman sulosimpia minikokosia oliiviöljy- ja viinietikkapulloja. Ehkä työläin homma koko häissä oli sopivien aforismien ettiminen noihin! Auringonkukat aseteltiin pöytiin vasta lauantaiaamuna, eli niitä ei näy tässä. Paitsi tuolla meidän pöydän vieressä pari maljakossa.

Toinen pää tilasta oli varattu bändille ja tanssille, ja kyllä siellä tanssattiinkin! Varmaan muutama kolhu lisää lattiassa ainaki meidän teekkarien Volga-performanssin jälkeen… Tuolla siis oltiin ja voin kyllä suositella kaikille lämpimästi! Henkilökunta oli ihanaa ja tila nätti ja ruoka hyvää ja kaikki vaan toimi täydellisesti.

Ja siinä vielä viimenen kuva, mikä musta on otettu naimattomana. Tässä siis hääaamuna matkalla vanhempien luo sonnustautumaan ja kammattavaks.

Vitsi et ootan valokuvaajan otoksia juhlista tai ylipäätään kenen tahansa otoksia, oon mä muutamia jo nähny mutta tahdon lisää!

Mainokset
2 kommenttia leave one →
  1. 10.9.2011 12:05

    Mä just maksoin ne kukat eilen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: