Skip to content

To dwell

8.9.2011

Pointsit sille, joka tajuu otsikon (huonon mutta kuitenkin) pointin!

Joojoo, kahet asukuvat putkeen on vähän tylsää, mut noi edelliset oikeestaan oli ostostenesittelykuvia, niin menköön. Sitä paitsi värikuvia kaivattiin, niin nyt on ainakin about samaa yläosaa tarjolla. ;) Itselaukasijalla kuvatessa sopivien asukuvauspaikkojen löytäminen on aina vähän haasteellista, niin saatte nyt tyytyä tällasiin kaulasta katkottuihin kuviin ja epämääräsiin jumppa-asentoihin, kun pärstä ylivalottu jokasessa normaalissa kuvassa.

Päällä oli siis uusista ostoksista ne tutuks tulleet valkonen ja puuterinvärinen toppi sekä mokkajakkuihanuus, höystettynä oliivinvihreellä jättikaulaliinan (aloin kirjottaa eka jättikalu, freudilainen lipsahdus?) ja samettishortsien muodossa. Oonkohan ees esitelly noita shortseja aiemmin, Roomasta moiset siis bongasin. Alaosaan oisin oikeesti halunnu paljaat sääret ja jotku vaaleet kengät, mut en omista tällä hetkellä yksiäkään ihonvärisiä sukkiksia ja kengistäki ainoot vaaleet on liian isot avokkaat, joten piti lähteä vähän ronskimmalle linjalle. Kiireessä en ehtiny aamulla kauheesti mallata eikä meillä edelleenkään oo sitä kokovartalopeiliäkään, mut ihan ookoosti toikin kombo näyttäis pelittävän.

Tässä asussa hengailin siis koulussa italian sekä kenttä- ja palvelurobotiikan parissa, toi robohomma vaikuttaa superopettavaiselta mut myös aika pirun työläältä. Kurssilla tehään siis ryhmissä iso harkkatyö, joka vaatii muunmuassa vankkaa C++-ohjelmointiosaamista, itellä on taidot sen verran ruosteessa ton kielen osalta että saa nähä miten pärjään. Onneks pääsen todennäkösesti ainaki kivaan ryhmään mitä nyt tossa luennon jälkeen juonittiin.

Sit älkää säikähtäkö mutta luvassa on iso pärstäkuva, tos oli jotain mielenkiintosta niin päätin lykätä senkin tänne. Ilme ei paljoo tyhjempi vois olla mut joku siinä kiehtoo. Ainaki mua, en sit teistä tiiä. :D

Oliko pelottava?

Nyt meitsi vois suuntailla tonne keittiön puolelle pyöräyttämään parmankinkku-melonisalaattia, oon vihdoinki jotenki päässy sisään ilmakuivattuun kinkkuun. Ja oliiveihin! Niin se makuaisti kehittyy iän karttuessa…

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: