Skip to content

Leppävaara by night

7.9.2011

Tulin Raittikarnevaalien aikaan Lepuskin kautta kotiin, ilotulitukset loppu sillä sekunnilla ku sain kameran kuvausvalmiuteen, mut onneks tuli ihan makeita kuvia silti.

Eilen alko koulu italian ja fysiologian merkeissä, huomenna starttaa vielä kenttä- ja palvelurobotiikka. Italia vähän jänskätti mua etukäteen, mut taso osottautu aika sopivaks kuitenkin. Opettaja puhu lähes pelkkää italiaa, mut pysyin hyvin kärryillä ja uskalsin avata omankin suuni muutamaan otteeseen. Kurssi vaikuttaa sikälikin täydelliseltä, et siellä ei niinkään keskitytä kielioppiin vaan puhumiseen, puhumiseen ja puhumiseen.  Kielioppisääntöjä on nimittäin tullu aikasemmilla italiankursseilla lukiossa ja työväenopistossa ja jopa Italiassa jankattua ihan riittämiin. Fysiologiakin on siistiä, mun sisäinen pieni lääketiedeintoilija on ihan fiilareissa. Tosin kolmen tunnin luennot on aina aika tappoa oli aihe sitte kuinka mielenkiintonen tahansa…

Tänään onki sit vapaapäivä, mul menee ihan täydellisesti lukkari niin et koulua on ti ja to ja muut päivät vapaita. Ehtiipähän keskittyä johonki muuhunkin (eli lähitulevaisuudessa lähinnä kodin hääkaaoksen raivaamiseen). Tänään päivä starttas hieronnalla, oli kuulemma jo lihakset vetristyny varsin mallikkaasti. Sit kävin hakemassa Verkkiksestä vähän sälää häälahjaprintterin (jesss!!!) virittelyä varten, niiden noutosysteemi oli muuttunu vielä pelottavammaks ku aiemmin! J oli tehny siis jo tilauksen valmiiks ja mä luulin vaan marssivani tilausnumeron kanssa tiskille, mut tällä kertaa ekalta tiskiltä saikin vaan jännän vimpaimen, joka alko hälyttää sit ku kamat on noudettavissa toiselta tiskiltä. Selvisin hengissä kuitenkin. Himppeen saavuin Tapiolan One Wayn kautta, piti käydä nappaamassa varauksessa ollu lahjakorttiostos ku en malttanu odottaa huomiseen. Siitä ja muistakin viimeaikaisista shoppailuista tulee juttua jossain välissä, projekti Täydellinen Vaatekaappi etenee!

Nyt italianläksyjen pariin eli valitsemaan parasta voittajaehdokasta Diilin kilpailijoiden joukosta ja keksimään hyviä perusteluja italiaks.

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: