Skip to content

Ruokajuttuja

5.9.2011

Nää on jo ainaki viikon vanhoja herkkukuvia, Tara joskus inspiroi mua omatekosten nugettien pariin ja lohkopotut nyt on ihan klassikko meidän keittiössä (vaikka niitä oli Tartsullakin tarjolla). Helppoa ja hyvää!

Tänään oliki sit vähän toisenlaista kokkausta, mut ei itse annoksesta sen enempää. (Tiedän et on inhottavaa ottaa joku asia esille eikä kuitenkaan kertoa siitä mitään, sori.) Kesänen sää innosti mua sonnustautumaan nahkashortseihin ja korkkareihin, vaikka epäilinkin mun jalkojen toipumisastetta lauantaisen kemutuksen jäljiltä. Tarkotus oli siis vaan skouttailla koulukirjoja Otskista ja Tapiolasta ja napata tarvikkeet kokkausta varten, mut muistin viime hetkellä että myös kiharrin pitäis palauttaa kampaajalle Viherlaaksoon. No, ei siinä, bussillahan sinne mennään. Koska olin asennoitunu käymään Otaniemessä ensin ja koska halusin hoitaa ruokajutut vikoina, mun reitti kulki about Westend-Otaniemi-Tapiola-Viheri-Tapiola-Westend. Ei ehkä kaikkein järkevin matkustustapa, mut sillä mentiin. Tokalla Tapiola-etapilla alko jalat vähän painaa, kun ravasin Stokkan ja Sokoksen väliä kylmälaukkua, kylmäkalleja ja ruokaa metsästäen, mutta lopulta sain haalittua kasaan kaiken tarpeellisen ja selvisin vielä kotiinkin kantamuksineni. Ruokakin oli kaiken ravaamisen arvosta, nam!

Tässä postauksessa ei nyt kyllä ollu minkään maailman järkeä, mut sainpahan ainakin syydettyä ulos noi reservissä olleet ruokakuvat. Oikeestaan ehkä pitäis lisätä tähän myös onnettomat asukuvat, joita muistin jossain välissä yrittää napsia, mut kamera on alhaalla ja mä ylhäällä, joten antaa olla.

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: