Skip to content

Tänään

30.8.2011

Tajusin just et vaikka mun lempipostauksia muiden blogeissa on aina sellaset kuulumishöpinät ilman mitään varsinaista agendaa, niin en ite oo varmaan ikinä postannu sellasta. Se voi tosin johtuu siitä, et mun tylsässä elämässä ei oo mitään höpistävää, mutta kokeillaan. Maailman mitäänsanomattomimmat asukuvat (yritin hämätä taas picnik-muokkauksilla) on viime torstailta, kun en muitakaan kuvia tähän hätään löytäny. Mut noi sopii oikeestaan hyvin tähän, koska molempiin päiviin kuulu yks sama aktiviteetti.

Viimeset muutama päivä on menny aika tehokkaasti häähommissa, lauantaina kun tosiaan sinne papin eteen sitte astellaan. Voin kertoo, että rakkausquoteja on luettu muutama ja Tapiolan, Ison Omenan, Sellon, Helsingin ja Westendin väliä ravattu ahkerasti kantamuksena millon tyynyjä, millon kenkiä ja millon erikokosia kartonkeja syksyn väreissä. Ollaan onneks molemmat lomalla tää viikko, nii on saanu rauhassa keskittyä pelkkiin valmisteluihin. Parhaillaan oottelen maalin kuivumista tienvarsiopasteista, tulee nättejä! Tarkotus oli näpsiä kuvia jo keskeneräsistä, mut koska kameran akku päätti ottaa lopputilin just sillon, niin pitää tyytyä kuvaamaan valmiita kylttejä.

Ihan pelkästään häätohinoita ei tähän viikkoon kuitenkaan kuulu, tänään alko päivä nimittäin hieronnalla. Meidän työpaikalla kävi hieroja, joten tartuin torstaina tilaisuuteen ku oli viimenen mahis ennen töiden loppumista. Oon mä tässä nyt vuoden suunnitellu sinne meneväni, mut parempi myöhään ku ei millonkaan. Hieroja ei kuitenkaan malttanu jättää mun hieromista yhteen kertaan, joten sovittiin että käyn vielä muutaman kerran vaikken enää paikassa töissä ookaan. Sain vielä viiden kerran setistä pikkusen hääalennustakin! Tänään suuntasin sinne sitte toistamiseen, oli vähän outoa hengailla lukittujen ovien takana ja soitella hierojaa ovea avaamaan ku vielä muutama päivä sitten marssin kyseisestä ovesta kulkulupaa vilauttamalla ihan muina miehinä. Nyt tunsin itteni vähintäänkin epäilyttäväks oven edessä pälyillessäni. Mutta perille hierontapetiin pääsin ja hyvältä tuntu jälleen kerran, en tajuu miksen oo aikasemmin saanu aikaseks käydä.

Tänään olis ohjelmassa askartelun lisäks vielä kampaaja, mun äidin luottokampaaja lupas antaa meille vähän vinkkejä hääkampauksen väsäämiseen, kun äipän olis se tarkotus sit mun päähäni lauantaina vääntää. Kiharoita ja lettiä olis luvassa, semmosta luonnollista ja rentoa. Aika spontaanisti keksittiin kysyä tota kampaajaa hätiin, mut hyvä kun keksittiin, niin tulee varmaan vielä astetta makeempi kampaus ku mitä pelkästään omin voimin saatais aikaseks. Ja se lupas vielä lainata meille jotain superkiharantekolaitettakin, mahtavaa! Pitääkin muistaa näpsiä tostakin sessiosta jotain kuvamateriaalia, sekä meille avuks että täällä näytettäväks.

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: