Skip to content

LushLaidee87

29.8.2011

Kauheen kiva et mul on ollu joku tomaatti hampaanvälissä just kameralle irvistellessä, mut ehk se ei noissa kuvissa hirveesti haittaa.

Oon hehkuttanu Lushia aikasemminkin, mut se ansaitsee ihan oman postauksensa. Luulin pitkään et huumaavasti tuoksuva kauppa piti sisällään jotain teollista moskaa, mut sit avasin silmät ja tajusin et kyseessä olikin aidoista hedelmistä, marjoista ja muista luonnontuotteista käsintehdyt ihanuudet.

Mun Lush-neitsyyden vei Seanik-palashampoo, ja sen jälkeen oon oikeestaan kaiken uuden kosmetiikan ostanu sieltä sitä mukaa, kun tarvetta on ollu. Tällä hetkellä käytössä on edelleen se sama pala Seanikia (kestää ikuisesti!), hoitoaineena American Cream, naaman pesen Fresh Pharmacy -kasvosaippualla, kasvovetenä toimii Breath of Fresh Air ja kosteusvoiteena Imperialis. Kuvien monsterinaamasta on kiittäminen Love Lettuce -tuorekasvonaamiota ja normisaippuana toimii näytteenä saatu pala Demon in the Darkia. Seuraavia hankintoja tulee olemaan varmaankin joku huulirasva, deodoranttiakin haluisin uskaltaa kokeilla ja erilaisia naamioita ja kuorintoja piisaa testattavaks vaikka kuinka. Kunhan toi nykynen shampoo joskus loppuu, haluun testata Bigiä ja hoitoaineiden sarallakin riittää vielä kokeiltavaa.

En tiiä, onko Lushin tuotteet varsinaisesti tehny mitään ihmeitä mun iholle tai hiuksille, mut mua viehättää ajatus niiden luonnonmukasista raaka-aineista ja Lushin filosofia ylipäätään. Eikä ne missään nimessä oo ainakaan mitään huonoa saanu aikaan. Sitä paitsi pelkkä niiden tuoksu ja ulkonäkö tekee pesuhetkistä nautintoa, joten en valita!

PS. Otsikko olis varmaan ollu mun nick kissin chatissa, jos oisin tienny Lushista sillon. Nyt se tyyty olemaan pelkkä laidee87… (tai välillä SporttiMuija87 jotenki hienosti iSOja Ja piENiä kirjaimia vuorotellen)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: