Skip to content

Ravintolapäivä

21.8.2011

Huhu, että sellanen päivä! Kahvila Sunny Sidessa kävi enempi asiakkaita ku uskalsin odottaakaan, mut kaikille riitti syömistä ja jotain jäi vielä jääkaappiinkin. Sääkin suosi Forecan ennustuksia paremmin ja kahvila oli nimensä veronen, vaikka aamulla käviki vielä mielessä nimen muuttaminen. Hirmu mukavia ihmisiä oli liikkeellä ja mun tarjoilut tuntu maistuvan. Kiitos kaikille!

Tarjoiltavaks olin valinnu tollasta perushelppoa kahvilaruokaa, jonka voi tarvittaes pakastaa myöhäsempään käyttöön. Mut eipä tarvinu pakastinta rasittaa, kahesta pellillisestä piiraita, paristakymmenestä muffinsista, mutakakusta ja muutamasta litrasta pirtelö-/jogurttitarpeita jäi nimittäin jäljelle neljä palaa kasvispiirasta (joista söin jo kaks) ja purkki turkkilaista jogurttia sekä lisukemarjoja jonkun verran. En ite päässy sekamarjamuffinseja edes maistamaan, mut hyviä oli kuulemma.

Päivästä jäi likasen keittiön lisäks (thank god for tiskikone, puolet kamoista on kuvissa jo päässy sen syövereihin puhdistumaan) käteen hyvä mieli, mukavia juttuhetkiä asiakkaiden kanssa ja kokovartalohiki -siinä vaiheessa ku about kymmenen ihmistä tilaa yhtä aikaa erilaisen pirtelön, niin sitä talouden ainoota sauvasekotinta pääsee surruuttelemaan aika haipakkaa. Seuraavalla kerralla taitaa olla mun vuoro kierrellä muiden ravinteleissa, sen verran herkullista vaikutti tarjonta tänäänkin olevan.

Ei muuta ku ens Ravintolapäivää odottamaan!

Mainokset
One Comment leave one →

Trackbacks

  1. 2011 «

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: