Skip to content

Koruviikko: keskiviikko

17.8.2011

No onpas tylsää ku tulee kaks korupostausta peräkkäin, mut en oo varma ehinkö/jaksanko tänään postata muuta, niin hoidetaan nyt ainaki tää päivän pakollinen osuus. (Salee postaan heti perään toisen jutun.) Tylsiä oli kyllä koruvalinnatkin, mut aina ei luovuus kuki tai vaatekaappi anna myöten.

Ranteeseen kieputin tollasen halpiskaulakorun ja kaulaan iskin yhen lemppareimmista koruistani, jonka olin unohtanu ihan liian pitkäks aikaa. Se ei kylläkään edusta näis kuvissa kauheen hyvin, livenä toi ketjuhässäkkä on paljon kivempi!

Piti muuten pitää käsi auki tos rannekuvassa et näätte kuin pitkiks mun kynnet on venähtäny, inhoon ku nää on niin nopeekasvuset ja vahvat ku mielelläni pitäisin kynnet lyhyinä mut leikkaaminen on aina oma urakkansa ku nää ei niin vaan napsahdakaan poikki. Nykyään pehmitän kynsiä kuumassa vedessä lavuaarissa ennen leikkaamista nii on ees jotain toivoo saada ne siististi katki. :D Mistä tulikin mieleeni, että moinen operaatio tässä varmaan tälle illalle vielä on edessä.

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: