Skip to content

Hiusahdistus

4.8.2011

Kävin eilen kampaajalla ja koin elämäni järkytyksen, ku kampaaja ei suostunu leikkaamaan mun hiuksia kerroksittain koska ne on niin ohuet. Ei noin voi sanoa ihmiselle, joka on koko elämänsä ollu se upean paksu- ja vahvahiuksinen tyyppi! Onneks sentään saman paikan kosmetologi autuaan tietämättömänä työkaverinsa lausahduksesta heti perään ihasteli mun hiusten paksuutta, muuten varmaan velloisin jo kamalassa itsesäälissä ja kiskoisin kilokaupalla eläinbiotiinia. Melkein harkitsen sitä jo nytkin, mut toivon et palaaminen normaaliin ruokavalioon Italiassa kahen viikon aikana vedettyjen hiilariöverien jälkeen riittää.

Kampaajalla ei tehty mitään radikaalia siis,  jos pelkäätte että pyynnöstä huolimatta tukasta viedään 15 senttiä, niin menkää Westendin Toporiinaan ja sanokaa et teil on häät kuukauden päästä. Kampaaja napsi niin varovasti, etten edes ite huomaa juuri eroa muussa ku latvojen kunnossa. Ja tältä se tukka nyt sit näyttää:

Mun oli tarkotus napata jotain järkyttäviä miten tähän tultiin -kuvia, joissa ensin esiintyy supermuhkeetukkanen Paula ja myöhemmin sellanen kolme hiusta päätä myöten ilmestys, mut ku katoin noita tänään otettuja, niin ei se tilanne ehkä ihan niin paha vielä ookaan. Plus tykkään sikana tosta auringon vaalentamasta sävystä, että jostain saa Italia kiitostakin. Sen sijaan voisin kysyä, miks mun huippuruskettunu naamani näyttää tossa kuvassa yhtä valkoselta ku noi portaat.

Kuvassa on jotain muutakin uutta ku hiukset, mutta se on ehkä oman postauksensa arvosta. Tarjoon jätskin, jos joku arvaa!

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: